Αρχαιολογικός χώρος στο Άργος και η σύνδεσή του με το αστικό τοπίο - Δήμου, Καλλιόπη
[Επεξεργασία αρχαιολογικού χώρου και ορίων του, σύνδεσή του με την πόλη του Άργους, συνέχεια του αστικού ιστού, αποκατάσταση της συνέχειας του αρχαιολογικού χώρου, επίλυση εισόδων.]