Η αρχιτεκτονική του χρώματος στο έργο του Louis Barragan - Πελτσεμή, Ανδριανή ([χ.ό.], 2002)
[Στη διάλεξη εξετάζεται η έννοια του χρώματο, βάσει της οποίας αναλύθηκε το έργο του L. Barragan. Μελετάται η ψυχολογική ερμηνεία των χρωμάτων και οι επιρροές του.]