Αποσπάσματα χώρου : Gordon Matta-Clark 1943-1978 - Δήμα, Λίνα ([χ.ό.], 2002)
[Ο Gordon Matta-Clark στη σύντομη ζωή του, έκοψε ένα μεγάλο αριθμό κτιρίων. Δημιουργούσε χώρο αφαιρώντας, αποσυνθέτοντας. Η προσέγγιση του έργου του επιχειρείται μέσω των πράξεών του, για να καταλήξει στη σχέση αυτών που πράττει με τους αρχιτέκτονες.]