Μία σχέση αρχιτεκτονικής και τεχνολογίας : η αρχιτεκτονική της ευφυϊας - Καραμιχαλάκος, Θοδωρής ([χ.ό.], 2002)
[Οι αλλαγές που εμφανίζονται στην αρχιτεκτονική πρακτική και τον χώρο, με την ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής.]