Σύγχρονες επεμβάσεις σε υπάρχοντα κελύφη - Μαρίνου, Μαρίνος ([χ.ό.], 2002)
[Η διάλεξη αφορά σύγχρονες επεμβάσεις είτε σε υπάρχοντα ιστορικά κτίρια, είτε σε υπάρχοντα βιομηχανικά, αποθήκες κ.α. ανά την Ευρώπη.]