Schuiten και Peeters : το πέρασμα στις σκοτεινές πόλεις - Αγγέλου, Άγγελος ([χ.ό.], 2002)
[Ο Schuiten και Peeters δημιουργούν μέσα από τα κόμιξ τους, το σύμπαν των "Cites Obscures" προτείνοντας "εκπληκτικούς τόπους, φορείς του ονείρου ή του εφιάλτη..". Οι τρόποι αλλαγής κατεύθυνσης και μεταμόρφωσης αυτών των χώρων, όπως περιγράφονται στα εικονογραφήματα των δύο Βέλγων, ανάγουν το ρόλο της αρχιτεκτονικής σε πρωταγωνιστικό.]