Η αλληλεξάρτηση του τουρισμού και της αλιείας στο Νομό Σάμου : αναπτυξιακές επιπτώσεις - Κεκάτος, Γεράσιμος ([χ.ό.], 2002)
[Η αλληλεξάρτηση του τουρισμού και της αλιείας στο Νομό Σάμου - αναπτυξιακές επιπτώσεις.]