Calatrava : τα μυστικά πίσω από την κίνηση - Παταριά, Καρολίνα ([χ.ό.], 2002)
[Μελέτη της κίνησης των έργων του Calatrava με σκοπό να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή και για ποιό λόγο την εισάγει ο Calatrava στις κατασκευές του.]