Ο χώρος στο έργο του Κάφκα "Η δίκη" - Παπακωνσταντίνου, Μαρία ([χ.ό.], 2002)
[Ο Κάφκα στο έργο "Η Δίκη" χρησιμοποιεί το χώρο με σκοπό να προκαλέσει συγκεκριμένες αντιδράσεις στους αναγνώστες και να δημιουργήσει το ψυχολογικό κλίμα που επιθυμεί.]