Καρναβαλικό μουσείο στην Πάτρα - Ασημακοπούλου, Δήμητρα ([χ.ό.], 2002)
[Δημιουργία ενός καρναβαλικού μουσείου στην Πάτρα, για την ανάδειξη της Πατρινής καρναβαλικής κουλτούρας. Σκοπός του μουσείου θα είναι η διαχρονική και διαρκής προβολή του πατρινού καρναβαλιού καθώς και άλλων καλλιτεχνικών δημιουργιών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.]