Δαιδαλώδεις κατασκευές - Πουλόπουλος, Απόστολος ([χ.ό.], 2002)
[Ο μύθος του λαβύρινθου με κατείχε πάντοτε. Όμως ο λαβύρινθος δεν μου γεννά μόνο τρόμο αλλά και ένα είδος ελπίδας. Γιατί αν ο κόσμος είναι ένα χάος είμαστε χαμένοι. Αν όμως είναι ένας λαβύρινθος τότε υπάρχει ελπίδα - σκοπός - ένα μυστικό σχέδιο.]