Διαδρομή στη βιομηχανική ζώνη Πειραιά - Δουμάνη, Σταματίνα ([χ.ό.], 2002)
[Αντικείμενο της εργασίας αποτελεί το περιβάλλον της βιομηχανικής ζώνης του Αγίου Διονυσίου, η ανάγνωση του συγκεκριμένου βιομηχανικού τόπου. Η ανάγνωση προσεγγίζεται μέσα από τη διαδικασία της περιπλάνησης και καταγράφεται μέσα από χάρτες, φωτογραφίες. Παράλληλα η ανάγνωση προσεγγίζεται από ιστορικά βιβλία, μελέτες ανάπλασης. Στο τέλος διατυπώνονται κρίσεις-συμπεράσματα για την περιοχή.]