Ενεργοποίηση του κενού και στίξεις στο τοπίο της πόλης - Πανταζής, Κωνσταντίνος
[Προσπάθεια να επισημανθεί το πρόβλημα της σύγχρονης Ελληνικής πόλης, που εστιάζεται σ'αυτήν την έρευνα στην έννοια του "ανενεργού κενού" και τις παράπλευρες συνέπειες αυτού όπως την απώλεια του ορίζοντα και της φυσικής γεωγραφίας.]