Αρχές γεωπληροφορικής και συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών : [άσκηση στα πλαίσια του μαθήματος] - Ζαμάνη, Αλεξάνδρα ([χ.ό.], 2000)
"Στόχος της άσκησης είναι η επίλυση ενός προβλήματος χωρικής διάστασης με τη χρήση Σ.Γ.Π. Θέμα της άσκησης είναι ο προσδιορισμός των θιγόμενων ιδιοκτησιών από τη διαπλάτυνση οδού κατά 20 m. Για την αντιμετώπιση του θέματος χρησιμοποιήθηκε το πακέτο AutoCad Map".