Ανάμεσα στη θάλασσα και το αγροτικό τοπίο : επέκταση της πόλης της Ζακύνθου - Αναστασιάδου, Έλενα
[ Επέκταση της πόλης Ζακύνθου στην περιοχή Λαζαρέττα στα νότια της πόλης με στόχο την προστασία των καλλιεργειών και την ανάδειξη του θαλάσσιου μετώπου. ]