Η ανατομία του ιστορικού τόπου της Αργολίδας μέσα από διαδρομές με το ποδήλατο - Μιχελάκη, Ειρήνη
[Η ανατομία του γεωφυσικού και ιστορικού τόπου της Αργολίδας μέσα από διαδρομές με το ποδήλατο με σκοπό την ενοποίηση των σημαντικότερων ιστορικών τόπων και ταυτόχρονα το πέρασμα μέσα από το τοπίο και τις μνήμες.]