Ανάπλαση οξυγόνου και πολιτισμού στο Δήμο Δάφνης - Βλαχοπουλιώτη, Αναστασία
[Ανάπλαση του χώρου που βρίσκεται σήμερα η Γυμναστική Ακαδημία, στο Δήμο Δάφνης, σε χώρο πρασίνου και αναψυχής. Σύνδεση του χώρου αυτού με την υπόλοιπη περιοχή με υπόγειες διαβάσεις. Δημιουργία μέσα στο πάρκο χώρων πολιτισμού (2 κλειστά και ένα ανοικτό αμφιθέατρο), ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ενός αναψυκτηρίου και μιας παιδικής χαράς.]