Ανάπλαση Φαληρικού όρμου στο Δέλτα του Ιλισού - Παπαδημητρόπουλος, Δημήτριος Σπ
[Διπλωματική στην περιοχή Φαληρικού όρμου. Δημιουργία Δέλτα Ιλισού, υδροβιότοπου όπως και πάρκου αναψυχής με σημαντικές επεμβάσεις, θέατρο, αθλητικές εγκαταστάσεις, παρατηρητήριο, καφενείο, εστιατόριο.]