Δημόσια σχολή κινηματογράφου στην Αθήνα - Αναστασιάδης, Φώτης
[Αντικείμενο της διπλωματικής είναι ο σχεδιασμός μιας σχολής κινηματογράφου στην Αθήνα, στη λεωφόρο Πειραιώς. Βασική επιδίωξη του σχεδιασμού είναι να ενσωματώσει τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο του κινηματογράφου, με την εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών. Η λύση που προτείνεται επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία / επεκτασιμότητα για τους εκπαιδευτικούς χώρους, και μια πιο σταθερή δομή για τις δημόσιες λειτουργίες του συγκροτήματος.]