Προστασία και ανάδειξη του Κάστρου της Νερατζιάς στη Κω - Καλογήρου, Ευτυχία
[Προτάσεις για την εν μέρει αποκατάσταση της σχέσης του κάστρου με τον ευρύτερο ιστό της πόλης και της σχέσης του κάστρου με το άμεσο περιβάλλον του (αποκατάσταση τάφρου τμήματος θάλασσας). Προτάσεις χρήσεων διαθέσιμων εσωτερικών χώρων του κάστρου και των υφιστάμενων κτισμάτων μέσα σ'αυτό. Μελέτη υπόσκαφου μουσείου στη βόρεια εσωτερική τάφρο προκειμένου να εκτεθούν τα αρχιτεκτονικά μέλη που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα σ'αυτό. Ένταξη νερού στο εσωτερικό του κάστρου (περιμετρικά των εσωτερικών τειχών).]