Κέντρο αεραθλημάτων - Παπουτσάκης, Ιγνάτιος
[Η διπλωματική εργασία αφορά τη δημιουργία ενός κέντρου αθλητικού που έχει σχέση με τα αθλήματα αέρος (παραπέντε, σαϊτα, αερομοντελισμός, αερόστατο). Ο χώρος μελέτης επιλέχθει ως χώρος που ήδη χρησιμοποιείται για τον σκοπό αυτό. Επίσης στον ίδιο χώρο υπήρχε μία παλιά βάση του ΝΑΤΟ. Η ανάπτυξη του κτιριακού συγκροτήματος βασίστηκε στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της βάσης με σύγχρονες προσθήκες που εντάσσονται στη μορφολογία της περιοχής και των ιδιαιτεροτήτων των συγκεκριμένων αθλημάτων.]