Διαδρομές στον 20ο αιώνα : μια ιδέα, ένας κύβος και ένα παράσιτο - Στραγαλινού, Αναστασία
[Πρόκειται για μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η ιστορία του 20ου αιώνα και οι αλληλεπιδράσεις των γεγονότων μέσα από ένα ανοικτό κτίριο. Δημιουργείται ένα δίκτυο διαδρομών και κινήσεων ώστε ο επισκέπτης να διαλέγει την πορεία του κάθε φορά και να συμμετέχει με κάθε τρόπο στην ανεύρεση της ιστορίας. Μελετήθηκαν 2 περιπτώσεις: ο "κύβος" όπου ο χώρος αδιαφορεί για το εξωτερικό περιβάλλον, το "παράσιτο" όπου ο χώρος δανείζεται το κέλυφος ενός οικοδομικού τετραγώνου.]