Η αρχιτεκτονική έκφραση του άλλου χώρου - Περδικογιάννη, Ειρήνη ([χ.ό.], 2001)
[Μια συγκριτική θεώρηση τριών νεκροταφείων: Aldo Rossi, Modena, Ιταλία. Carlo Scarpa τάφος Brion, Ιταλία. Enric Miralles, Carme Pinos Ingualada, Βαρκελώνη.]