Ηράκλειο : επέμβαση στα τείχη - Περδικογιάννη, Ειρήνη
[Είναι μια επέμβαση στο δυτικό άκρο του παραθαλάσσιου τείχους, στην άκρη της πόλης. Είναι ένας κήπος που περιβάλλει μια υπόγεια διαδρομή κάτω από τον ακραίο προμαχώνα (προμαχώνα Αγίου Ανδρέα). Η διαδρομή σου αποκαλύπτει γεγονότα: μια δημόσια πλατεία-αμφιθέατρο, ένα γυάλινο πρίσμα-βιβλιοθήκη. Η διαδρομή θα σε οδηγήσει στην έξοδο-ανάδυση σ'ενα επίπεδο απ'όπου ανακαλύπτεις τη θέα προς τη θάλασσα.]