Δημόσιο λουτρό στα Τρίκαλα - Δερμάνη, Κανελία
[Ένα δημόσιο λουτρό στεγάζει την ανάγκη επαφής του ανθρώπινου σώματος με το νερό σε συνθήκες κίνησης-έντασης αλλά κυρίως χαλάρωσης. Το λουτρό είναι ένα δημόσιο κτίριο (κομμάτι της αστικής ζωής) με μια ιδιόμορφη κοινωνική διάσταση και έντονο χαρακτηριστικό την εσωστρέφεια. Το κέλυφος/όριο στεγάζει την εσωστρεφή αυτή λειτουργία διαμορφώνοντας παράλληλα ένα δίκτυο κινήσεων πεζών και διαμορφώσεων υπαίθριων χώρων, δημιουργεί τομή στη σχέση της πόλης με το ποτάμι.]