Εφαρμογή αγροτουριστικού προγράμματος σε οικισμό της Λέσβου - Βαλλινά, Ιωάννα
[Εφαρμογή αγροτουριστικού προγράμματος με ιδιαίτερη έμφαση στους πόρους, την εποχικότητα σε σχέση με τον τουρισμό και τον ετήσιο κύκλο. Αναζήτηση και σχεδιασμός με βάση τα στοιχεία που συνθέτουν τον αγροτικό χώρο (ύπαιθρο + οικισμός) σε αντιπαραβολή με τον αστικό χώρο.]