Το νέο κτίριο του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ιερά Οδό - Καλιακμάνης, Αθανάσιος
[Η διπλωματική καταπιάνεται με την οργάνωση και χωροθέτηση ενός δημοσίου κτιρίου (ΥΠ.ΠΟ.) στην περιοχή της Ιεράς Οδού και στο κομμάτι μεταξύ των λεωφόρων Πειραιώς και Κωνσταντινουπόλεως. Στα πλαίσια αυτής της επιλογής μελετάται παράλληλα και η διαμόρφωση και οργάνωση της αρχαιολογικής εκσκαφής της Ιεράς Οδού σε σχέση με το Υπουργείο. Συνολικά η διπλωματική αυτή προτείνει τη δημιουργία ενός πολιτιστικού πάρκου στην δυτική πλευρά του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού που θα αποτελέσει μια πιο δυναμική μετάθεση του ορίου της αρχαιολογικής ενοποίησης στη συγκεκριμένη περιοχή.]