Αρχιτεκτονική διαχείρηση της σχέσης φυσικού-τεχνητού περιβάλλοντος στη Σαμοθράκη - Ψαλλίδα, Γεωργία
[Σε αυτή την εργασία ασχολήθηκα με τη σχέση φυσικού και τεχνητού, διαλέγοντας ως τόπο τη Σαμοθράκη, λόγω της πολύ ιδιαίτερης παρουσίας της φύσης, που χαρακτηρίζεται από τη συνύπαρξη βουνού-θάλασσας. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την ανάπτυξη του νησιού σε σχέση με το φυσικό του περιβάλλον προτείνω την ανάπτυξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων με ήπιο τρόπο. Επιλέγοντας να παρέμβω στο σημείο που συνδιάζει με τον πιο ακραίο τρόπο τις έντονες τάσεις ανάπτυξης και την ιδιαίτερη παρουσία της φύσης, δημιουργώ ένα χώρο όπου μπορούν οι άνθρωποι να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια για να βρεθούν στη φύση, στο βουνό ή στη θάλασσα, με βασικούς στόχους την οριοθέτηση της ακραίας σχέσης φυσικού και τεχνητού και τον καθορισμό της έντασης της ανάπτυξης. Στόχοι που υλοποήθηκαν με τις ίδιες τις γραμμές-όρια του τοπίου, που χωρίζουν ή ενώνουν το φυσικό με το τεχνητό και τη θάλασσα με το βουνό, μετασχηματίζοντας, επανακαθορίζοντας ή επαναφέροντας τα κρυμμένα ίχνη τους, αλλά και με νέες γραμμές που προσθέτω.]