Σχολή κινηματογράφου και τηλεόρασης στο παλιό οινοποιείο "ΗΒΗ" - Προύσαλης, Ιωάννης
[Στα πλαίσια της ανάπλασης της οδού Πειραιώς πολλά διατηρητέα βιομηχανικά κτίρια αποκτούν νέα χρήση. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και το κτίριο "ΗΒΗ". Πρόκειται για το οινοπνευματοποιείο "Δήμητρα" που χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Η νέα χρήση που προτείνεται είναι μια σχολή κινηματογράφου-τηλεόρασης βασισμένη στα πρότυπα που προωθεί το Υπουργείο Πολιτισμού με βάση τα θεσμικά πλαίσια άλλων Ευρωπαϊκών σχολών με σκοπό την δημιουργία μιας σχολής αυτού του είδους. Το κτιριολογικό πρόγραμμα στηρίχθηκε και στο κτιριολογικό πρόγραμμα μαθήματος των συνθέσεων προηγούμενου εξαμήνου".