Επεμβάσεις στο Μυλωνιανό Χείμαρο Ρεθύμνου - Σπυριδάκη, Ολυμπία
[Προσέγγιση μέσω ανάλυσης και σύνθεσης του τόπου που χαρακτηρίζεται από το φυσικό κάλλος του και την ιστορία των ανθροπογενών κατασκευών. Ανάδειξη ιστορικής συνέχειας τόπου και προστασία του μέσα από ένα κέντρο ενημέρωσης, έρευνας και ευαισθητοποίησης για την οικολογία και τη φύση].