Πέντε μεγάλες θρησκείες-πέντε μικροί ναοί - Παλαμίδη, Αγγελική
[Πρόκειται για ένα πολυθρησκευτικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας, σε περιοχή με έντονα θρησκευτικά σημάδια, στον Κεραμεικό. Αφορμή για το θέμα αποτέλεσε τόσο η τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων από τη χώρα μας, όσο και η αυξανόμενη τουριστική και μεταναστευτική κίνηση των τελευταίων χρόνων. Σε οικόπεδο μεταξύ των οδών Ερμού και Μελιδώνη δημιουργούνται πέντε μικροί Ναοι για τις πέντε μεγαλύτερες θρησκείες -Ινδουϊσμός, Βουδισμός, Εβραϊσμός, Χριστιανισμός και Μωαμεθανισμός. Στο κτιριολογικό προσθέτονται ένας χώρος συνάθροισης κοινού και μία βιβλιοθλήκη με θεματολόγιο θρησκευτικού περιεχομένου. Οι πέντε μικροί ναοί λειτουργούν κυρίως ως χώροι προσευχής. Η μορφή τους είναι εξωτερικά όμοια και βασίζεται στη σύλληψη ενός αμετάβλητου κυβικού κελύφους, με σκοπό την ισότιμη παρουσία τους στο χώρο. Η λειτουργική δομή τους τροποποιείται μόνο εσωτερικά βάσει μεταβαλλόμενων συμβολικών στοιχείων, που καθορίζουν τις κατάλληλες λειτουργίες και απαιτήσεις κάθε θρησκευτικής πράξης.]