Αρχιτεκτονική με "θέμα" - Λαζάρου, Σοφία ([χ.ό.], 2001)
[Ο ρόλος του "θέματος" στην αρχιτεκτονική, ανάλυση και κριτική σε συγκεκριμένα κτίρια (Piano, Calatrava, Moore κ.λ.π.). Βασικό παράδειγμα η Disneyland.]