Αρχιτεκτονική της ισχύος : κτίρια γραφείων - Καλλιμάνη, Μαρία ([χ.ό.], 2000)
[Αντικείμενο της διάλεξης είναι η κυρίαρχη τάση στη δημιουργία κτιρίων γραφείων στην Αθήνα. Γίνεται ανάλυση των κτιρίων, της σχέσης τους με την πόλη και των επιρροών από τα πρότυπα του εξωτερικού.]