Επεμβάσεις με γυαλί και μέταλλο σε παλαιά κελύφη - Μαντζιάρα, Έρση ([χ.ό.], 1999)
[Προκειμένου να μελετήσουμε τις επεμβάσεις με γυαλί και μέταλλο σε παλιά κελύφη, γίνεται μία ιστορική αναδρομή στις πρώτες κατασκευές με γυαλί και μέταλλο που εμφανίστηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα. Μελετώντας τις ιδιότητες των δύο αυτών υλικών, καταλήγουμε στις σύγχρονες επεμβάσεις, στα πλαίσια της επανάχρησης και αποκατάστασης κτιρίων.]