Αφορμές για σύνθεση..από το χαρτί στο γυαλί - Νουκάκη, Αναστασία ([χ.ό.], 2001)
[Οι ψυχογεωγραφικοί χάρτες των Καταστασιακών και το Μεγάλο Γυαλί του Μαρσέλ Ντυσάν ως αφορμές για την επεξεργασία της μεταφοράς των εννοιών στο χώρο.]