Τεχνικές κατασκευής & επεξεργασίας οπλισμένου σκυροδέματος - Τόλιας, Πέτρος ([χ.ό.], 2001)
[Ιστορικά στοιχεία για την πρώτη εμφάνιση του μπετόν αρμέ και πότε έρχεται στην ελληνική κατασκευή. Σύντομη αναδρομή από το 1900-1980. Σκυρόδεμα, αναλογίες και μέθοδοι κατασκευής ξυλότυπων, πως κατασκευάζονται, πως σκυροδετούμε κατασκευές ανεπίχρηστων επιφανειών και ελαττώματα από κακή δάστρωση και κατασκευή σκυροδέματος.]