Πλάνα 3 μύθων περιπλάνησης : η περίπτωση της Νέας Υόρκης - Λουκάκου, Πέννυ ([χ.ό.], 2001)
[Αστικότητα ως εικόνα και βίωμα της πόλης. Η περίπτωση της Νέας Υόρκης μέσα από το σινεμά. Η Νέα Υόρκη είνα κινηματογραφική πόλη. Έχει τις ποιότητες, υφές, εντάσεις που δημιουργούν μια δυναμική και πολυσύνθετη πραγματικότητα. Γεννά μύθους και είναι μύθος και η ίδια. Το μύθο του πλάνου, του α-πλανή,της φαντασμαγορίας.]