Ο ανοίκειος τόπος του υποσυνείδητου - Αθανασοπούλου, Γεωργία ([χ.ό.], 2001)
[Προσέγγιση της έννοιας του οικείου και του ανοίκειου μέσα από παραδείγματα χώρων που θεωρήθηκαν ανοίκειοι. Προσωπικές απόψεις και κριτική σχετικά με το ρόλο του αρχιτέκτονα στη δημιουργία του ανοίκειου χώρου.]