Βερολίνο, ανοικτή πόλη : ένα ευρύ πεδίο - Σουλογιάννη, Δάφνη ([χ.ό.], 2000)
[Η αναζήτηση της εικόνας της πόλης του Βερολίνου, μέσω της θεωρίας της "πόλης-Collage". Η ιστορία της και πως αυτή εμφανίζεται στον χώρο, τόσο ως μεμονωμένα στοιχεία όσο και ως συνολικός αστικός ιστός.]