Le Corbusier : "το απροσδόκητο στη Villa Savoye και στο μοναστήρι της La Toutette" - Παπατσούνη, Αθηνά Δήμητρα ([χ.ό.], 1999)
[Στο κείμενο παρουσιάζεται μία σειρά από ανατροπές που διαπιστώθηκαν κατά την περιήγηση στα συγκεκριμένα κτίρια, η εξωτερική όψη των οποίων δεν προϋποθέτει σε σχέση με την εσωτερική διαμόρφωση των χώρων που περιλαμβάνουν. Παρατηρήσεις σε σχέση με τη δομή και τη μορφή του χώρου.]