Σύγχρονη πλατεία σε μητροπολιτικό κέντρο-The Potsdamer Platz-Berlin - Τσουλάκου, Ευγενία ([χ.ό.], 2000)
[Το θέμα της διάλεξής μου είναι η συγκρότηση της Potsdamer Platz στο Βερολίνο. Πρόκειται για την κεντρική πλατεία της πόλης η οποία καταλαμβάνει έκταση της τάξεως των επτά εκταρίων και αποτελεί το μεγαλύτερο εργοτάξιο αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη..... Η πλατεία αυτή εντάσσεται στο δίκτυο των δημόσιων χώρων και αναπτύσσει πάνω της προϋπάρχουσες αρχικές χρήσεις όπως ψυχαγωγία, εργασία, ανταλλγή ιδεών και κατοικία.]