Ο συμβολισμός του λαβύρινθου με αφορμή το λογοτεχνικό έργο του Μπόρχες - Βάη, Φωτεινή ([χ.ό.], 2001)
[Το σύμβολο του λαβύρινθου και η διερεύνηση της ερμηνείας του μέσα από μονοπάτια-τομείς της γνώσης, ψυχανάλυσης, μυθολογίας, ιστορίας, τέχνης, θρησκείας. Η μελέτη του έργου του Μπόρχες και η αποκρυπτογράφηση των δικών του λαβύρινθων.]