Ιδιωτικοί δημόσιοι χώροι - Αθανασόπουλος, Θανάσης ([χ.ό.], 2001)
[Ο δημόσιος χώρος από ιδεολογικός χώρος μετατρέπεται σήμερα σε εμπορικό αγαθό, καταναλωτικό χώρο. Διερεύνηση μέσα από δύο κτίρια το Μέγαρο Μουσικής και το Village Park.]