Οι υπαίθριοι χώροι στην πόλη : η περίπτωση της Καισαριανής - Νερούτσου, Κατερίνα ([χ.ό.], 2000)
[Ανάλυση της ζωής της περιοχής της Καισαριανής μέσα από τους υπαίθριους χώρους της. Επικέντρωση στο δυσδιάστατο ρόλο τους : κοινωνικό-περιβαλλοντικό, συσχέτιση των 2 αυτών χαρακτηριστικών και αλληλεπίδρασή τους με την ανάπτυξη του αστικού τοπίου.]