Η συγκρότηση της εικόνας και ο σχεδιαστικός καθορισμός του χωρικού αντικειμένου - Πανταζής, Κωνσταντίνος ([χ.ό.], 2001)
[Διερευνάται μέσα από το έργο ιδιαίτερων περιπτώσεων καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων, η αδυναμία των συμβατικών μεθόδων προσέγγισης, σχεδιασμού και αντίληψης του χώρου. Επιπλέον η επιρροή της εικόνας και της τεχνικής στο χωρικό αποτέλεσμα.]