Το οχυρωματικό έργο των ιπποτών στη Ρόδο - Χαπίπη, Χρυσούλα ([χ.ό.], 2001)
[Γνωστά και άγνωστα κάστρα στο νησί της Ρόδου: πότε κτίστηκαν πως κατασκευάστηκαν και κάτω από ποιές συνθήκες. Στάδια εξέλιξης - σημερινή κατάσταση.]