Αναφορά στη "Γέρμα" του Federico Garcia Lorca της κεντρικής ιδέας για ένα σπουδαστικό θέμα : το παιχνίδι με τις χάντρες - Κωνσταντοπούλου, Δήμητρα ([χ.ό.], 2001)
[Εξαγωγή της κεντρικής ιδέας ενός θεατρικού έργου και θέασή της σε αρχιτεκτονική.]