Δρόμος και αστική ζωή στο κέντρο της Αθήνας - Γεωργαντίδη, Βασιλική ([χ.ό.], 2001)
[Οι δρόμοι και ο τρόπος που αυτοί φέρουν και διαμορφώνουν την αστική ζωή, ιδιαίτερα όπως αυτή εκφράζεται μέσω της λειτουργίας του κέντρου της πόλης των Αθηνών, από την αρχαιότητα έως σήμερα.]