Gerrit Rietveld : καθίσματα : πέντε τομές στο ροϊκό χωρο-χρόνο - Μαραγκού, Μαριλένα ([χ.ό.], 2001)
[Το κάθιμα ως αντικείμενο σχεδιασμού και ως φορέας εννοιών. Η πορεία του Rietveld. Η συνοχή του έργου του Rietveld. Πέντε τομείς - χρονικές στιγμές στο ευρύτερο πλαίσιο των συνθηκών που επηρεάζουν την ποιητική διεργασία. Πέντε καρέκλες του Rietveld σε σχέση με την εποχή τους.]