Ανθρωποχωρικά πεδία - Δουδωνής, Ιωσήφ ([χ.ό.], 2001)
[Πως η γεωμετρία του χώρου επηρεάζει τον άνθρωπο. Ιδιαίτερα στο θέμα κίνησης και στάσης. Δημιουργία συστήματος για να εξηγηθούν ο υπερβατικός χαρακτήρας του χώρου και η δυναμική του. Ευελιξία συστήματος σε όλες τις κλίμακες.]